Eland Praktijk voor Mediumschap
Ineke Peters

Aurareading 

In een aurareading stel ik me open voor jouw energie waardoor er een veilig contact ontstaat waarin je je gesteund en gestimuleerd voelt. Door vanuit verschillende perspectieven jou energie te lezen gaan we samen de verdieping in. Dit geeft altijd weer nieuwe inzichten en een vernieuwde kijk op jezelf.

Ik kan ook je aura tekenen met de daarbij horende reading. De nadruk ligt hierbij naast wat je uitstraalt ook vooral op de energieën die bij jou zijn, je steunen en stimuleren in wie jij in essentie bent. Zo krijg je meer focus en waardering voor je authentieke zelf.

Een aura-reading duurt doorgaans een uur.
Prijs; 45,- tot 75,- naar tijdsduur en inkomen.


Mediamiek consult   

In een mediamiek consult maak ik contact met een dierbaar iemand van je uit de geestenwereld. Informatie die voor jou herkenbaar is wordt benoemd zodat duidelijk wordt om wie het gaat. Ze komen in de stroom van liefde en geven bemoedigende boodschappen of juist de woorden die je nog zo graag zou willen horen. Hierbij kan ik, als je daar voor kiest, voor je tekenen en werken met kleuren zodat er een portret van je naaste op papier verschijnt. 

Een mediamiek contact duurt doorgaans een uur.
Prijs; 45,- tot 75,- naar tijdsduur en inkomen.


Healing 

Een healing kan je op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau weer in balans brengen. Dit kan middels een aurahealing of een trancehealing. Bij een aurahealing kijk ik o.a. met je naar wat er losgelaten mag worden zodat jouw energie weer vrij kan stromen. Bij een trance healing ben ik alleen het doorgeefluik en laten we helende energie zijn werk doen.

Een healing duurt doorgaans 45 minuten.
Prijs; €35,- tot €55,- naar tijdsduur en inkomen. 


Creatieve sessie

In een creatieve sessie kijken we tijdens een geleide meditatie waar je een stap wilt nemen in je ontwikkeling, transformeren dit in een beeld en werken dit uit in een schilderij. 

Een creatieve sessie duurt 1,5 à 2 uur
Prijs; €65,- tot €110,-  naar tijdsduur en inkomen.


Workshops                                                                       

Ik bied workshops aan op het gebied van het ontwikkelen van je intuïtie, mediumschap, spirit art en channelen. Op verzoek of gepland in de agenda


Coaching                                                                        

Heb je behoefte aan meer begeleiding dan kan je kiezen voor een coaching traject. Gedurende een aantal sessies kijken we wat er voor jou nodig is. Dit kan over alle mogelijke aspecten van je leven gaan. Daarnaast merk ik dat er in deze tijd steeds meer mensen vragen hebben over hun eigen gevoeligheid en hoe daar mee om te gaan. Wie ben ik zelf in essentie en hoe koester ik mijn eigen beleving? 

Prijs: 45,- of 75,- per uur, naar inkomen


Demonstratieavond  

Je kunt mij vragen voor een demonstratie mediumschap bij je thuis voor een klein gezelschap. 

Kosten: 95,- excl. reiskosten