Eland Praktijk voor Mediumschap
Ineke Peters


Welkom bij Eland, de praktijk voor een aura reading, een mediamiek consult, healing, spirit art, creatieve sessies en coaching. In mijn praktijk bied ik consulten en workshops aan om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en om hun zelfbewustzijn te vergroten. Zo streef ik er naar jou te laten zien wie je puur van binnen bent: een heel en prachtig mens.


Aura reading                                 

We hebben allemaal wel eens de behoefte om een extra licht op ons leven te laten schijnen. In een aurareading krijg je nieuwe inzichten en een extra perspectief. Om zo je leven met vernieuwde blik te zien.  Hierbij kijk ik naar de onderliggende lagen van wie jij in essentie bent om zo tot extra verdieping te komen. Je kan ook kiezen voor een aura-tekening met de daarbij horende reading.

Mediamiek consult   

Wil je graag informatie over geliefde personen die al zijn overgegaan? Dan kan dit in een mediamiek consult. Hierbij kan ik ook een portret tekenen van de persoon die doorkomt.

Healing   

Een energetische healing kan je op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau weer in balans brengen. 

Coaching   

Heb je behoefte aan meer begeleiding? Dan kan je kiezen voor een coaching traject. Steeds meer mensen komen er achter hoe gevoelig ze zijn voor aanwezige sferen in de wereld, gedachten en emoties van anderen. Hoe ga je hier op een voor jou gezonde manier mee om?

Creatieve sessie

In een creatieve sessie kijken we tijdens een geleide meditatie waar je een stap wilt nemen in je ontwikkeling. Vervolgens transformeren we dit in beeld en werken dit uit in een schilderij.

Workshops  

Ik bied workshops aan op het gebied van het ontwikkelen van je intuïtie, mediumschap, spirit art en channelen. 

Demonstratie avond     

Je kunt mij vragen voor een demonstratie mediumschap bij jou thuis voor een klein gezelschap.