Eland Praktijk voor Mediumschap
Ineke Peters

Eland staat voor het gevoelige, sensitieve dier met uithoudingsvermogen en grote verbinding met anderen en de natuur om hem heen. Zijn gewei werkt als een psychische antenne. In mijn ruimte bied ik een veilige plek waar je jezelf kan zijn, je gezien en gehoord kan voelen. 

Ik ben Ineke Peters, helderziend en hoog gevoelig mens.
Met veel plezier werk ik met mijn intuïtie en de spirits als medium, healer en spiritual artist. Dit doe ik vanaf 2004 in mijn praktijk thuis maar ook in samenwerkingsverband met andere mediums zoals het geven van demonstraties en workshops. 

In 1964 werd ik geboren in het sprookjesachtige dorpje Oosterbeek. Als kind speelde ik  veel alleen in de natuur en was daardoor onbewust in contact met mijn fijngevoeligheid. Maar in de loop van het leven leek ik dit kwijt te raken.

Pas jaren later werd ik me weer bewust van alle energieën om ons heen op het CICO: opleiding voor aurahealing en aurareading in Utrecht. Hier werd o.a. veel gewerkt met de frequenties van kleuren. Een lang vergeten wereld opende zich opnieuw en mijn voorstellingsvermogen en beleving werden wakker. Ik ontdekte de functie en mogelijkheden van mijn gevoeligheid; een eigenschap waarvan ik altijd gedacht had dat die vanzelfsprekend en alledaags was. Maar dat was toch niet helemaal het geval.

Na de afronding van mijn opleiding aan het CICO kreeg ik voor het eerst  contact met een spiritueel medium. Door een prachtig contact met mijn dierbaren kreeg ik het gevoel dat er een klepje in mijn hart open werd gezet. Ik kreeg precies de boodschap en affirmatie te horen waar ik jaren lang naar had verlangd. Hierbij raakte ik helemaal verliefd op de wonderlijk mooie sfeer van mediamiek werk. Vredig, liefdevol, licht en hoopvol. 

Mijn eerste zelf gemaakte mediamieke contact voelde gek genoeg heel natuurlijk aan. Het gaf me een  gevoel van dienstbaarheid op een hele intieme manier. De liefde van de spirit die je door geeft stroomt door je hart . Het is enorm hoopgevend en troostend te ervaren dat het leven na de lijfelijke dood doorgaat en dat we altijd omgeven zijn door liefdevolle helpers, als we ons daar voor openstellen. Zij volgen ons en zijn altijd bereid ons te helpen met waar we mee worstelen in het leven. Liefde werkt daarbij als de brug.

Ik begon mijn praktijk aan huis, volgde meerdere trainingen bij José Gosschalk in Naarden. Ik verdiepte me ook in trance healing en ga elk jaar voor training naar het Arthur Findley College: een  college waar mediums van over de hele wereld zich blijven ontwikkelen. Mijn liefde voor tekenen kreeg een extra vlucht en toepassing toen bleek dat ik door middel van kunst mijn mediamieke gave een extra dimensie kan geven. Via portretkunst komt er spontaan tijdens het maken van een spirit contact, een afspiegeling van de door te geven persoon op papier.

De liefde die ik ervaar door het uitvoeren van spiritueel werk wil ik graag delen. Ik hoop iedereen van harte te kunnen verblijden, coachen, begeleiden en in contact brengen met spirits voor meer focus en waardering voor je authentieke zelf.  Hoop je snel te ontmoeten!